Árukereső.hu Árukereső.hu
 

B.A.R.F MAGYAROSZÁG

Kedvenceinknek csakis a legjobbat mindenből!

 

Konyhakész B.A.R.F menük szuper-prémium minőségben.
Magyarországon egyedülálló módon, csak tőlünk!

A magyarországi piacon az egyetlen magyar gyártású szuper-prémium termék, mely komplett, konyhakész, egész csontos húst is tartalmazó menük formájában, példátlanul komplex zöldség és gyümölcs összetevőkkel, ráadásul tálcás kiszerelésben kapható, ami egyedülálló.

Próbáltuk összehasonítani a piacon kapható hasonló termékekkel a miénket, és arra jutottunk, hogy felesleges, mert  ilyen minőségi húsokból és összetevőkből készült termék nem létezik a magyar piacon!

Nyugodtan próbáld ki a többit is, és Te is, a kutyusod is érezni fogja különbséget.
Nem mondjuk azt, hogy más terméket ne vásárolj, viszont azt állítjuk, hogy ennek nincs párja, és a kedvenced imádni fogja.

Kiolvasztás után nem lesz kellemetlen szaga, a hűtőben garantáltan sokáig eláll, és nem kell attól félned, hogy rosszul választottál.
A mi termékeinkben nincsen feleslegesen hozzáadott zsír, tőgy, inak, irha, here és más töltelék összetevők!


Próbáld ki te is, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni.
Ezt GARANTÁLJUK NEKED!

100 %-ban magyar tulajdonban lévő cég.
Mi nem áldozzuk fel a minőséget a profit oltárán!

  • facebook

A BARF etetés a kutya táplálékának nyers formában történő fogyasztását jelenti. Olyan táp házi- vagy ipari előállítását, amely igyekszik hasonlítani arra, amit a kutyák még azokban az időkben ettek, mielőtt napjaink imádni való társállataivá váltak.
A BARF étrend elsődleges célja, hogy az ember megfelelő arányban és összetételben biztosítsa a kutya táplálékában a nyers élelmiszerek, szerves húsok és csontok, a zöldség és gyümölcs keverékek széles skáláját, más természetes vitaminokkal együtt. A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek csak friss és nyers összetevőket tartalmaznak, melyek egy kíméletes eljárással - amit sokkoló fagyasztásnak hívunk - készülnek a saját tulajdonú, emberi fogyasztásra szánt termék feldolgozására szabványosított magyarországi gyárunkban.

 

Így termékeink megőrzik az értékes tápanyagokat és vitaminokat anélkül, hogy szétfőznénk őket.

A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek csak 100%-ig emberi fogyasztásra is alkalmas, prémium összetevőkből készülnek. Szabványaink olyan magasak, hogy nemcsak az állat-, de a humán egészségügyi hatóságok előírásainak is megfelelnek, és amiket folyamatos ellenőrzéssel tartunk fent. HACCP minősítés mellet.

A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek nem tartalmaznak gabonát vagy glutént, és magas fehérjetartalmúak, így biztosítva a kiegyensúlyozott táplálkozást.

A gyorsfagyasztás - mellyel az összes termékünk készül - biztosítja, hogy az összes tápanyag és ásványi anyag természetes és feldolgozatlan formában megmaradjon, ugyanúgy, mint a friss húsnál, zöldségnél, vagy gyümölcsnél. A zöldségeket és gyümölcsöket kíméletesen dolgozzuk fel, mielőtt a sokkoló fagyasztóba kerülnek.

A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek nem tartalmaznak vágóhídi mellékterméket vagy -hulladékot, gabonát, kukoricát, szóját, színezéket, ízfokozót, édesítőt, E-számokat, vagy egyéb idegen összetevőt. 100%-ban természetes minden benne megtalálható alkotóelem.

Keress bennünket bizalommal, segítünk elindulni a nyers etetés világában, s minden kérdésedre választ adunk!

IMG_3235.jpg

Kosár Kriszitán

  
Kosár Krisztián​
Ügyvezető

+36706363948 

Elérhetőségünk: 

BARF Food Europe Kft
​1165 Budapest, Margit u. 114.