Árukereső.hu Árukereső.hu
 

Látogass el üzemünkbe!
BARF látványkonyha mindenkinek

LÁTOGASS EL ÜZEMÜNKBE, ÉS NÉZD MEG, HOGYAN KÉSZÜL KEDVENCED MENÜJE!

Különleges és egyedülálló lehetőség, melyet senki más nem biztosít!

MAGYARORSZÁG EGYETLEN NYERS MENÜKET GYÁRTÓ ÜZEMÉBE BÁRMIKOR ELLÁTOGATHATSZ*, ÉS LÁTHATOD, HOGYAN KÉSZÜLNEK A KOMPLETT, KONYHAKÉSZ, GYORSFAGYASZTOTT BARF MENÜK!

Csak egyeztess velünk egy időpontot telefonon, és szeretettel várunk - akár már vásároltál nálunk, akár csak tervezed. 

Amellett hogy személyesen átbeszéljük, miért előnyös kutyád vagy cicád számára a nyers etetés, megmutatjuk üzemünket, a kivételes tisztaságot, illetve találkozhatsz a BARF Magyarország múzsájával, Samantha Jones vizsla kutyával is!

Melyik tápgyártó biztosítás számodra ilyen lehetőséget?

Mi szeretettel várunk benneteket!

* Fontos információk a látogatáshoz: mivel gyártó üzemünk a HACCP rendszere alapján valamint a NÉBIH előírásai alapján működik, látogatásodhoz szükséges egy előzetes telefonos egyeztetés, valamint személyes adataid jegyzőkönyvbe vétele (személyi igazolvány alapján). Jegyzőkönyvbe vétel nélkül az üzem gyártó területére szigorúan tilos külső látogatóknak belépni!

Akár otthon is megnézheted, hogyan zajlik a gyártás üzemünkben, a Mesterember c. műsor segítségével (kattints a lejátszás gombra):

Mesterember.jpg

2020. augusztusában a Magyar Televízió Mesterember c. műsora készített műsort arról, hogyan működik a kutyaeledel gyártás üzemünkben. 
Ha kíváncsi vagy rá, hogyan gyártunk a hétköznapokban, kattints a linkre!