Árukereső.hu Árukereső.hu
 

Mi adja menüink egyediségét?

OLVASS TOVÁBB, ÉS MEGTUDOD !

MIÉRT VAGYUNK A MAGYAR PIACON EGYEDÜLÁLLÓAK

​​​EGYEDÜL NÁLUNK KAPSZ KONYHAKÉSZ MENÜKET, CSONTOS HÚSSAL EGYÜTT!

BÜSZKÉN MONDHATJUK, HOGY A LEGVÁLOGATÓSABB KUTYA IS MEGESZI! ​NINCS KIVÉTEL ! 

A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek csak friss és nyers összetevőket tartalmaznak, melyek egy kíméletes eljárással - amit sokkoló fagyasztásnak hívunk - készülnek a saját tulajdonú, emberi fogyasztásra szánt termék feldolgozására szabványosított magyarországi üzemünkben.


A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek nem tartalmaznak gabonát vagy glutént, és kiegyensúlyozott fehérje tartalmúak, így biztosítva a megfelelő táplálkozást.

A gyorsfagyasztás - mellyel az összes termékünk készül - biztosítja, hogy az összes tápanyag és ásványi anyag természetes és feldolgozatlan formában megmaradjon, ugyanúgy mint a friss húsnál, zöldségnél vagy gyümölcsnél.


A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek nem tartalmaznak vágóhídi mellékterméket vagy -hulladékot, gabonát, kukoricát, szóját, színezéket, ízfokozót, édesítőt, E-számokat, vagy egyéb idegen összetevőt. 100%-ban TERMÉSZETES minden ami a dobozban található!

MILYEN ALAPANYAGOKAT HASZNÁLUNK

Emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokat használunk fel a gyártás során!

A B.A.R.F ™ Magyarország olyan alapanyagokból készíti kedvenced számára a menüket, melyekből saját magának vagy családtagjainak is bátran főzne.
Semmilyen tartósítószert, mesterséges színezéket vagy adalékot nem tartalmaznak! Ez mindennél fontosabb számunkra!

MILYEN ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK TERMÉKEINK

HACCP

hamarosan

SOKKOLÓ FAGYASZTÁS

hamarosan

DOBOZOS CSOMAGOLÁS

hamarosan