Árukereső.hu Árukereső.hu
Miben vagyunk mások? | BARF Magyarország - nyers hús kutyáknak

MIBEN  VAGYUNK EGYEDIEK

OLVASS TOVÁBB, ÉS MEGTUDOD

MILYEN ALAPANYAGOKAT HASZNÁLUNK

Csak és kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokat használunk fel!

A B.A.R.F ™ Magyarország olyan alapanyagokból készíti kedvenced számára a menüket, melyekből saját magának vagy családtagjainak is bátran főzne. Semmilyen tartósítót, mesterséges színezéket vagy adalékot nem tartalmaznak! Ez mindennél fontosabb számunkra! Fagyasztva szállítjuk a menüket.

MILYEN ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK TERMÉKEINK

Felismerve a B.A.R.F ™ nyerskoszt etetési rendszer előnyeit, és a gyakorlatban is tapasztalva jótékony hatását, a B.A.R.F ™ Magyarország célja a valóban egészséges etetés széles körben történő elterjesztése, segítve a gazdikat abban, hogy az időigényes és fáradságos elkészítés folyamatát levesszük vállukról, és jó minőségű, fagyasztott, kész menüt szállítunk házhoz a lehető legolcsóbban. A szuper-prémium tápok árával megegyező, vagy olcsóbb etetési módszer, ugyanolyan egyszerűen. A legmagasabb igényeket is kielégítve, a legjobbat a kedvenceinknek! Ha te is unod, hogy nem tudod hol és mikor vegyél friss húst. Ha nem vagy biztos benne, hogy kedvenced mindent megkap, amire szüksége van. Ha se időd, se energiád az elkészítésre, de csinálod, mert így szeretnél etetni. Akkor jó helyen jársz! Olvass tovább!

MIÉRT VAGYUNK A MAGYAR PIACON EGYEDÜLÁLLÓAK

ÜDVÖZLÜNK AZ OLDALON! ​ ​​​EGYEDÜL NÁLUNK KAPSZ KÉSZ MENÜKET, CSONTOS HÚSSAL EGYÜTT! BÜSZKÉN MONDHATJUK, HOGY A LEGVÁLOGATÓSABB KUTYA IS MEGESZI! ​NINCS KIVÉTEL ! 

A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek csak friss és nyers összetevőket tartalmaznak, melyek egy kíméletes eljárással - amit sokkoló fagyasztásnak hívunk - készülnek a saját tulajdonú, emberi fogyasztásra szánt termék feldolgozására szabványosított magyarországi gyárunkban.


A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek nem tartalmaznak gabonát vagy glutént, és magas fehérjetartalmúak, így biztosítva a kiegyensúlyozott táplálkozást.

A gyorsfagyasztás - mellyel az összes termékünk készül - biztosítja, hogy az összes tápanyag és ásványi anyag természetes és feldolgozatlan formában megmaradjon, ugyanúgy mint a friss húsnál, zöldségnél, vagy gyümölcsnél. A zöldségeket és gyümölcsöket kíméletesen dolgozzuk fel, mielőtt a sokkoló fagyasztóba kerülnek.


A BARF MAGYARORSZÁG által gyártott termékek nem tartalmaznak vágóhídi mellékterméket vagy -hulladékot, gabonát, kukoricát, szóját, színezéket, ízfokozót, édesítőt, E-számokat, vagy egyéb idegen összetevőt. 100%-ban természetes minden benne megtalálható alkotóelem.

+36706363948

©2018 by www.barfmagyarorszag.hu. Proudly created with Wix.com